FAQ

Brug af nikotinposer

Det er simpelt. Placer en pose mellem tandkødet og overlæben.

Det afhænger af den enkelte person, men de fleste brugere nyder det i cirka 15 til 40 minutter.

Alle vores nikotinposer er røgfri, så de kan bruges hvor som helst. For eksempel kan det bruges under et møde med kolleger eller på en bar.

Ja, nikotinposer er lovlige i Danmark. De produkter, vi tilbyder, indeholder vegetabilske fibre, og de indeholder ikke tobak.

Nej, nikotinposer er beregnet til at blive brugt ved at placere posen under din overlæbe. De er bestemt ikke beregnet til at tygge.

Det afhænger af flere faktorer, såsom personlig smag, den nikotineffekt, du leder efter, eller om du er tidligere ryger. Det kan siges, at gennemsnitsbrugere bruger omkring 3 til 5 dåser ugentligt.

Sundhed

Nikotinposerne indeholder typisk nikotin, fyldstoffer, pH-regulatorer, stabilisator, sødemiddel og smagsstoffer. Udover nikotin anvendes de øvrige ingredienser i vid udstrækning i de fleste fødevarer, og ingredienserne er EU-godkendt.

Nej, vi sælger ikke til personer under 18 år. De fleste af vores produktbrugere er voksne.

Vi fraråder kraftigt dette. Nikotin kan være skadeligt for dig og barnet under graviditeten.

Ja, nikotinposer er vanedannende.

Nej. Ingen af ​​vores produkter indeholder tobak, og de er 100% tobaksfri.

Nikotinposerne er ikke lavet til fordøjelse, men hvis du ved et uheld sluger posen. Så anbefaler vi stærkt, at du straks kontakter din læge.

Ja, fordi du spiser nikotin, har du mindre lyst til at ryge.

Forskellen er, at nikotinposer ikke indeholder tobak, og snus indeholder tobak.

Nikotinposer opbevares bedst et køligt sted. Når du først har åbnet kassen, er det bedst at bruge den inden for 5 dage, ellers begynder produktet at miste smag og nikotineffekt.

Bestilling og levering

Nikotinposerne indeholder typisk nikotin, fyldstoffer, pH-regulatorer, stabilisator, sødemiddel og smagsstoffer. Udover nikotin anvendes de øvrige ingredienser i vid udstrækning i de fleste fødevarer, og ingredienserne er EU-godkendt.

Ordrer, der afgives på arbejdsdage før kl. 16:00, sendes samme dag. Dette kan tage 2 til 3 arbejdsdage. Ordrer placeret i weekenden sendes den følgende mandag.

Kontakt vores supportteam, så hjælper de dig med at finde en passende løsning.

Ja, når vi har pakket dine varer, modtager du en e-mail med leveringsoplysninger og et link til at spore din pakke.

Vi anbefaler, at du først kontrollerer spam mappen i din postkasse. Kontroller også, om købsbeløbet er trukket fra din bankkonto. For noget andet bedes du kontakte os.

Kontakt vores dedikerede supportteam, så hjælper de med alt hvad du har brug for.

Kontakt os hurtigst muligt. Vi vil prøve at ændre ordren for dig for at sikre, at din pakke sendes til den korrekte adresse.

For alle andre spørgsmål er du velkommen til at sende en e-mail til support@snusupply.dk eller sende en besked til +4571117339 / +4571838154 på hverdage fra 09:00 til 20:00.