Velo erstatter lyft

Succeshistorien bag nikotin pouches fortsætter i 2020. Dette bevises ved at BAT, British American Tobacco, konsoliderer deres produktudvalg under navnet Velo.


Nikotinposer er blevet meget populære. De indeholder naturligvis nikotin, men tobakken bliver erstattet af plantefibre. De er lette at bruge: De er lette at lægge under overlæben, og er lige så behagelige som traditionel snus. Resultatet er, at poserne er diskrete, og at de ikke løber så meget som snus, til glæde for mange brugere. Nikotin pouches forbliver også hvide både før, under og efter brug.

 

Os her på Nikopedia er overbeviste om, at nikotin pouches vil nå nye højder i 2020. Som en del af denne udvikling vil producenten BAT sælge deres produkter under det nye navn, Velo.

 

“Forbrugerne ønsker mærker som de kender og de kan købe overalt i hele verden, udtaler” Kingsley Wheaton, chief marketing officer hos BAT, i en pressemeddelelse. “Dette gør det lettere for os at få vores budskab ud omkring de alternativer vi tilbyder i stedet for cigaretter. “ 

 

BAT er en producent som står bag internationalt kendte mærker som for eksempel Velo Snus og Epok. Velo bliver solgt i Sverige, Tyskland, Schweiz og i Storbritannien, samt flere andre lande, hvor smagsvarianter som for eksempel Lyft Mint og Lyft Ice Cool Mint Strong er blevet særdeles populære hos forbrugerne. Lyft er det mest solgte mærke i Sverige.